Noi, Kamerata Kronstadt, vă mulţumim că iubiţi muzica şi  sprijiniţi cultura, că ne sunteţi alături în număr atât de mare la concertele noastre şi că ne răsplătiţi cu ropote de aplauze.

Noi, Kamerata Kronstadt, vrem să transformăm fiecare concert într-un eveniment unic, memorabil, surprinzându-vă cu interpretările unor solişti deosebiţi, cu programe interesante şi îndrăzneţe şi concerte din ce în ce mai numeroase. Ne puteţi ajuta la realizarea acestora redirecţionând 2% din impozitul pe venit aferent anului 2017 către asociaţia noastră Ars Tenera, până la data de 25 mai 2018. Aceasta suma NU reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, NU implică nici un cost, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat statului, ce poate fi redirecţionată de către fiecare cetăţean către orice organizaţie non-guvernamentală (asociaţie, fundaţie, etc.).

Cum redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit?

  1. Descărcaţi aici  Formularul 230 - precompletat cu datele asociaţiei noastre şi completaţi-le cu datele dumneavoastră.
  2. Trimiteţi formularul la Administraţia Financiară de care aparţineţi până la 25 mai 2018: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire). Daca doriti, vom veni noi acasa la Dumnavoastra sa luam formularele, impreuna cu aceasta imputernicire , ca sa le depunem la Administratia Financiara. Va rugam doar sa ne solicitati acest lucru print-un mesaj e-mail la adresa kamerata.kronstadt@gmail.com
  3. Puteti de asemenea opta sa ne trimiteti formularul, impreuna cu imputernicirea, prin posta la urmatoarea adresa: Str.Mircea cel Batrin 41, Bl.50, Sc.C, Ap.11, Brasov.

 

Credeţi în potenţialul Kameratei Kronstadt? Atunci ne puteţi sprijini şi mai mult! Puteţi împărtăşi cunoscuţilor dumneavoastră impresiile despre Kamerata Kronstadt, iar dacă aceştia optează să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit către asociaţia noastră, puteţi strânge formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie şi ulterior, să ne contactaţi. Un membru al Kameratei Kronstadt va veni la sediul dumneavoastră  să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.

 

În numele Kameratei Kronstadt, vă mulţumim!